ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ανακοινώσεις
Αρχείο
 

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΙΑ

ΗΜΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ 09/07/2019

ΩΡΑ

7:00-9:00 MM

ΧΩΡΟΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

 


Καλοκαιρινό Δημιουργικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για παιδιάΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού μέσω του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» το οποίο προσφέρει ευκαιρίες άθλησης με στόχο τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της ψυχικής υγείας, είναι σε θέση να προσφέρει προγράμματα γυμναστικής για παιδιά από 4 χρονών και πάνω.

Τα προγράμματα που θα μπορούσαν  να προσφερθούν στην κοινότητα μας  τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, είναι τα πιο κάτω:

 1. ΓΕΝΙΚΗ ΑΘΛΗΣΗ  (Από 4 χρονών)
  Στο Πρόγραμμα Γενικής Άθλησης
    διδάσκονται  τα αθλήματα:  Ποδόσφαιρο, Καλαθόσφαιρα, Χειροσφαίριση, Αγωνίσματα Στίβου και διεξάγεται στον αθλητικό χώρο του σχολείου  μας.
  Στόχος του προγράμματος είναι η προ-αθλητική προετοιμασία και η παροχή κινήτρων για περαιτέρω ενασχόληση με τον αθλητισμό και η διαρκής βελτίωση της φυσικής κατάστασης και υγείας των παιδιών.
 2. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ( Taekwondo ) ή HAPKIDO (Από 4 χρονών)
  Πολεμικές τέχνες που προσφέρουν στα παιδιά( αγόρια και κορίτσια) πολλά πνευματικά και σωματικά οφέλη όπως: πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, σεβασμό, επιμονή, αυτοέλεγχο, κοινωνικοποίηση κ.α.
 3. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  Δημοφιλές ομαδικό άθλημα, στα πλαίσια του οποίου τα παιδιά θα αναπτύξουν τις
    ικανότητες και δεξιότητες τους, θα βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και θα διδαχθούν τα βασικά στοιχεία της τεχνικής και τακτικής του αθλήματος, καθώς και τους κανονισμούς του.

Κόστος :
Το κόστος για συμμετοχή στα προγράμματα ανέρχεται περίπου
  στα €80-€120 ευρώ για ολόκληρο το χρόνο ( Σεπτέμβριο- Ιούνιο) και πληρώνεται σε 3 δόσεις. 
Για να μπορέσουν να δημιουργηθούν τμήματα θα πρέπει να υπάρξει ενδιαφέρον από τα παιδιά της κοινότητας μας.

Για το σκοπό αυτό παρακαλώ όπως δηλώσετε ενδιαφέρον  στο τηλέφωνο του Κοινοτικού Συμβουλίου (22465340) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ, καθώς και σε ποιά προγράμματα ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε. Μπορείτε να επιλέξετε και τα 3 προγράμματα.


Παγκύπριος Έρανος Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (14/05/2019)

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) θα επισκεφθούν το χωριό μας εθελόντριες του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, οι οποίες θα συνοδεύονται από εθελόντριες της κοινότητάς μας, στα πλαίσια του παγκύπριου εράνου, ο οποίος διεξάγεται από πόρτα σε πόρτα.

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, είναι ένας ανθρωπιστικός οργανισμός, που στηρίζεται σε εθελοντές και καθοδηγείται από τις Θεμελιώδεις Αρχές του Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και έχει ως αποστολή του τη βοήθεια, πρόληψη και ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, σε καιρό ειρήνης ή πολέμου, χωρίς διάκριση γένους, φύλου, ηλικίας, κοινωνικής θέσης, θρησκείας ή πολιτικής τοποθέτησης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός ευελπιστεί στη θετική μας ανταπόκριση με οποιαδήποτε χρηματική εισφορά. Η βοήθειά όλων μας σημαίνει πολλά και θα συμβάλει ώστε να δώσουμε πρακτική βοήθεια σε όλους όσοι έχουν πραγματική ανάγκη και έχουν κτυπηθεί από κάποια συμφορά.

 Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


Παραδοσιακή εκδήλωση (2/6/2019)

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργανώνει Φεστιβάλ στις 2 Ιουνίου με την επωνυμία «Παράδοσης καλέσματα τζιαι που τη Σιάν εδέσματα» !
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα γίνεται απόσταξη ζιβανίας, ψήσιμο και κοπή τραχανά, πίττες της σάτζιης και λουκουμάδες,  παρασκευή χαλουμιών και παλουζέ κ.λ.π.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα εκτίθενται παραδοσιακά εργαλεία και αντικείμενα. Παρακαλούνται οι συγχωριανοί μας που διαθέτουν στα σπίτια τους οποιαδήποτε παραδοσιακά εργαλεία ή αντικείμενα και μπορούν να τα δανείσουν στο Κοινοτικό Συμβούλιο, να απευθύνονται στα πιο κάτω τηλέφωνα:

 • Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας 22465340
 • Σέργιος Μιχαήλ 99352595
 • Μαρία Κωστή 99857736
 • Αντρέας Χρυσοστόμου 99609766
 • Γερόλεμος Παυλή 99550231
 • Κούλλης Κυριάκου 99460542
 • Μάκης Παναγιώτου 99651879
 • Φίλιππος Φιλίππου 99609483

Όλα τα αντικείμενα και εργαλεία, τα οποία θα δανειστούν για την εκδήλωση, θα επιστραφούν με ασφάλεια στους ιδιοκτήτες.

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


Προσφορές για ενοικίαση του Κοινοτικού Πάρκου

Από το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, ζητούνται προσφορές για ενοικίαση του Κοινοτικού Πάρκου, με σκοπό τη χρησιμοποίησή του ως εστιατορίου, ταβέρνας, καφετέριας, με διάρκεια συμβολαίου 2 συν 1 χρόνια.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο καθορίζει ως ελάχιστη τιμή προσφοράς το ποσό των €150, η οποία αφορά ΜΟΝΟ τους 6 Καλοκαιρινούς μήνες (για τους υπόλοιπους 6 μήνες θα δικαιούται να το διαχειρίζεται ΔΩΡΕΑΝ). Σημειώνεται ότι καμία άδεια δε θα παρέχεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο. Αντίθετα, ο ενοικιαστής έχει υποχρέωση, για την εξασφάλιση άδειας λειτουργίας, μουσικής, προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών, υπηρεσιών διαδικτύου, ή οποιασδήποτε άλλης υποχρεωτικής άδειας.

Για οποιεσδήποτε αλλαγές στο χώρο του πάρκου, ο ενοικιαστής υποχρεούται να ενημερώνει γραπτώς το Κοινοτικό Συμβούλιο και να προχωρά μόνο μετά από γραπτή συγκατάθεση του Συμβουλίου.

Ως χώροι ενοικίασης καθορίζονται η νεοανεγερθείσα αίθουσα και η κουζίνα και για διευκόλυνση των εργασιών παραχωρούνται ο απέναντι πλακόστρωτος χώρος και οι τουαλέτες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν τις προσφορές τους σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Μαΐου, στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι να διατυπώνουν ευκρινώς το σκοπό για τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ή να παραχωρεί το χώρο για διάφορες εκδηλώσεις, κατόπιν συνεννόησης με τον ενοικιαστή.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Κοινοτικό Συμβούλιο, για να διευκρινιστεί ποιος εξοπλισμός αποτελεί περιουσία του Συμβουλίου. 

Οι βασικοί όροι του συμβολαίου θα καθοριστούν με δικηγόρο.


Στα Μονοπάτια της Παράδοσης (10/5/2019)


Πασχαλινές Εκδηλώσεις

Αγαπητοί  Συγχωριανοί,

Με την ευκαιρία της Μεγάλης Γιορτής του Πάσχα, το Κοινοτικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με όλα τα Οργανωμένα Σύνολα της κοινότητάς μας, σας καλεί όλους να γιορτάσουμε μαζί την Ανάσταση.

Την Κυριακή του Πάσχα  καλείστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητάς μας στις 4:00 μ.μ., να γιορτάσουμε την Ανάσταση με Παραδοσιακά Παιχνίδια. Στο χώρο της εκδήλωσης θα προσφέρονται Φλαούνες και Κόκκινα Αυγά!

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος, τα Μέλη και το Προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου, εύχονται σε όλους σας Καλό Πάσχα και η Ανάσταση να φέρει σε όλους Υγεία και Ευτυχία!


ΠΡΟΣΟΧΗ
«Ενημερώστε τα παιδιά σας για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού από τις κροτίδες, ακόμη και ακρωτηριασμού»!


 

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η προσφορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε συγχωριανούς μας, που έμειναν άνεργοι λόγω της οικονομικής κρίσης ή δεν μπορούν να εργαστούν λόγω διαφόρων προβλημάτων υγείας.

Απευθυνόμαστε σε εσάς, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών και σας καλούμε να προσφέρετε και εσείς έστω κι από το υστέρημά σας, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας.
Για όσους θέλουν να προσφέρουν χρήματα υπάρχει  λογαριασμός στην Τράπεζα Κύπρου με αρ. 357006008351.

Για να μη θιγούν ή στοχοποιηθούν οικογένειες, η όλη προσπάθεια γίνεται διακριτικά και με πλήρη εχεμύθεια. Εάν κάποιος χρειάζεται στήριξη ή γνωρίζει κάποιο συγχωριανό μας που νομίζει ότι πρέπει να βοηθηθεί και δεν ήρθε σε γνώση μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με:

 • Τον Πρόεδρο του Κοιν. Συμβουλίου κ. Σέργιο Μιχαήλ (Πισσία)  τηλ. 99352595
 • Την Αντιπρόεδρο του Κοιν. Συμβουλίου κα Μαρία Κωστή τηλ. 99857736

Aυτό το ΠΑΣΧΑ ας μη λείψουν από καμιά οικογένεια τα απαραίτητα!

 

Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
VIDEO
 
3D GALLERY
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
 
Footer
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.