ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχείο
Πίσω
 

Δωρεάν Τέστ Παπανικολάου στο Κέντρο Υγείας Κοφίνου


«Αττική ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σου»

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) και το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», σε συνεργασία με το Δήμο Ιδαλίου και τα Κοινοτικά Συμβούλια Πέρα Χωριού-Νήσου,  Αλάμπρας, Μοσφιλωτής, Σιας, Ψευδά, Κόρνου και Πυργών, διοργανώνουν σκυταλοδρομία για ενίσχυση του εράνου του ΠΣΣΕ με τίτλο «Αττική ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σου», με στόχο τη διάθεση του ποσού από τον έρανο σε συγκεκριμένο έργο ή δράση, για αποκατάσταση των υποδομών των πληγεισών περιοχών της Αττικής.

Η σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 με αφετηρία έναρξης το Δάλι στις 9:30 και θα τερματίσει στα Πυργά στις 14:00. Από την κοινότητά μας οι δρομείς θα περάσουν στις 12:00, στους οποίους  θα παραδοθεί εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου  το συμβολικό ποσό των €300. 

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να εξασφαλίσετε   κουπόνια στην τιμή των €2 και €5 από τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Σιας  ή την Κυριακή στις 12:00, όταν οι δρομείς θα περάσουν από την πλατεία του Κοινοτικού Συμβουλίου.


Προκήρυξη θέσης Συνοδού (28/8/2018)

Η Σχολική Εφορεία Σιας ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/ες για πλήρωση θέσης σχολικού βοηθού/συνοδού για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας.
Απαιτούμενα Προσόντα:

 1. Απολυτήριο Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης.
 2. Να είναι υγιής, βάσει σχετικού πιστοποιητικού από κυβερνητικό γιατρό.
 3. Δίπλωμα ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε θέματα ειδικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγού, ψυχολογίας, νοσηλευτικής, κοινωνικού λειτουργού ή άλλου, συναφές με την εργασία θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.
 4. Αποκλείονται πρόσωπα α’ και β’ βαθμού συγγένειας προς τα παιδιά που θα εξυπηρετούνται.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στη Σχολική Εφορεία για εξασφάλιση της σχετικής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στη Σχολική Εφορεία στη διεύθυνση Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 8, 2574 Σια, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου η ώρα 13:00.


Θεατρική Παράσταση (Σια 2/8/2018)

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, σε συνεργασία με το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» ΛΤΔ παρουσιάζουν τη Θεατρική Παράσταση «Εν πκιερώνουμε…! Εν πιερώνουμε…!», μια επίκαιρη κυπριακή κωμωδία του ηθοποιού και συγγραφέα Ανδρέα Νικολαΐδη, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μελέκη.

Το έργο είναι μια εξαιρετική κωμωδία που προκαλεί μεν άφθονο γέλιο, αλλά και που διεγείρει το θεατή να απαντήσει σε κάποια σοβαρά ερωτήματα κοινωνικού περιεχομένου. «Η ιστορία δύο οικογενειών, εργατικών ανθρώπων, που αγωνίζονται με μοναδικό τους όπλο την ανυπακοή σαν πολίτες, κόντρα στην παράλογη σημερινή κοινωνία…. Η επανάσταση των απλών ανθρώπων, όταν οι τιμές των βασικών αγαθών έχουν φθάσει στο απροχώρητο, όταν μαζικές απολύσεις ή μειώσεις ωραρίου και αμοιβών έχουν γίνει καθημερινές, όταν κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και η ζωή τους έχει γίνει δυσκολότερη από ποτέ. Ο ένας μετά τον άλλον, οι ήρωες του έργου υψώνουν το ανάστημα και τη φωνή διαμαρτυρίας τους».

Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Ανδρέας Μελέκης, Ζωή Κυπριανού, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Χρυστάλλα Καλλένου, Λουκάς Λουκά, Φοίβος Γεωργιάδης.

Σας καλούμε όλους για να απολαύσουμε μαζί μια ευχάριστη θεατρική βραδιά, ένα έργο με πολύ γέλιο, με μηνύματα και γραμμένο στην καλή Κυπριακή διάλεκτο, που το κάνει προσιτό και οικείο στο ευρύ κοινό.
Το έργο θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 8:30 μ.μ. στo Κοινοτικό Αμφιθέατρο.

Είσοδος Δωρεάν.

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


Καλοκαιρινό Δημιουργικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Εφήβων


2ο χορευτικό συναπάντημα "Σαν χορεύω, ταξιδεύω" (Σια 13/5/2018)

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ΣΙΑΣ σε συνεργασία  
με την Αθλητική Ένωση ΣΙΑΣ, το Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού και  το Κέντρο Τέχνης και Βιωματικής Μάθησης "Όλβιον",
διοργανώνουν το 2ο χορευτικό συναπάντημα με τίτλο

 "Σαν χορεύω, ταξιδεύω"  

Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 7:30μ.μ.  
στον χώρο του Κοινοτικού Αμφιθεάτρου ΣΙΑΣ

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν: 

ο χορευτικός Όμιλος ΣΙΑΣ,  
η ομάδα παραδοσιακού χορού "Όλβιον 
του χοροδιδασκαλείου "Ρύμβος" και  
ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιερισσού "Κλειγένης 
(Ελλάδα - Χαλκιδική). 

Οι χορευτικές ομάδες θα παρουσιάσουν χορούς
από Κύπρο και Ελλάδα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιερισσού θα συνοδεύεται
από μουσικό σχήμα με τραγούδια της περιοχής Χαλκιδικής.

Είσοδος ελεύθερη.   


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο, σας προσκαλεί στην παρουσίαση της Κοινοτικής Υπηρεσίας Στήριξης οικογένειας, παιδιών και εφήβων «ΦΟΙΝΙΚΑΣ».
Πρόκειται για μια πιλοτική επιτόπια έρευνα, για εκτίμηση/διάγνωση αναγκών των κατοίκων Σιας, Λυθροδόντα, Αγίας Βαρβάρας και Μαθιάτη και έχει σκοπό την εφαρμογή ενός προληπτικού κοινοτικού  προγράμματος πολύ-επίπεδης, ψυχοκοινωνικής στήριξης ατόμων, παιδιών και οικογενειών των κοινοτήτων μας.
Το πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους, συγχρηματοδοτείται και θα αξιολογείται από την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου και θα υλοποιηθεί από το FREDERICKUNIVERSITY και Ομάδα Εξειδικευμένων Κοινωνικών Λειτουργών.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2017
Ώρα: 19:00
Αίθουσα Εκδηλώσεων Κοινοτικού Συμβουλίου Σιας

Υπεύθυνη παρουσίασης η Κοινωνική Λειτουργός κα Άντρεα Παναγιώτου.
Στην παρουσίαση, θα είναι παρών ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σιας, Δρ Αντρέας Κασουλίδης και η Επιστημονικά Υπεύθυνη του έργου, Δρ Άντρη Ανδρονίκου.


Ανεύρεση των οστών και κηδεία του Ήρωα της κοινότητάς μας
Ιάκωβου Θεοδώρου

Το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει ενημερωθεί από την οικογένεια του μέχρι πρότινος αγνοούμενου Ιάκωβου Θεοδώρου, ότι έχουν ανευρεθεί και ταυτοποιηθεί τα οστά του και έχει ήδη προγραμματιστεί η τέλεση της κηδείας του Ήρωα της κοινότητάς μας, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Τσέρι, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 11:30 π.μ.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, η οικογένεια έχει φροντίσει για τη διάθεση λεωφορείου που θα μεταφέρει δωρεάν όσους επιθυμούν να παραστούν στην κηδεία. Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει από το χώρο του Κοινοτικού Συμβουλίου στις 10:15 π.μ.

Η διάθεση του λεωφορείου γίνεται εις μνήμην των γονέων του Ιάκωβου, Θεόδωρου και Αρτεμισίας και του αδελφού του Αντώνη Παπαδόπουλου, από τη σύζυγο του μακαριστού Αντώνη, Αντρούλλα Παπαδοπούλου.

 

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

«ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Σας ενημερώνουμε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο και τα Οργανωμένα Σύνολα της κοινότητάς μας, θα συμμετάσχουν στην παγκύπρια εκστρατεία της ομάδας «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ», υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου.

Η ομάδα «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ», είναι μέρος της καμπάνιας «Let’s do it World!”, μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Η οργάνωση αυτή, θεωρείται η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών και το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα που έχει οργανωθεί στον κόσμο.

Η πρώτη συμμετοχή της Κύπρου ήταν το 2012 με συμμετοχή 4000 εθελοντών και συλλογή πέραν των 20 τόνων σκουπιδιών από διάφορες περιοχές. Φέτος η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Στην εξαιρετική αυτή προσπάθεια συμμετέχει και η κοινότητά μας, με στόχο τον καθαρισμό από σκουπίδια του δρόμου Σιας-Μοσφιλωτής. Σημείο εκκίνησης είναι το Κοινοτικό Συμβούλιο στις 10:00 π.μ.

Καλούμαστε όλοι όπως στηρίξουμε την εξαιρετική αυτή προσπάθεια, γιατί η επιτυχία της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αγάπη όλων μας, για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


Παγκύπριος Έρανος Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Αγαπητοί Συγχωριανοί,
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) θα επισκεφθούν το χωριό μας εθελόντριες του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, στα πλαίσια του Παγκύπριου εράνου, ο οποίος διεξάγεται από πόρτα σε πόρτα.
Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, είναι ένας ανθρωπιστικός οργανισμός, που στηρίζεται σε εθελοντές και καθοδηγείται από τις Θεμελιώδεις Αρχές του Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και έχει ως αποστολή του τη βοήθεια, πρόληψη και ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, σε καιρό ειρήνης ή πολέμου, χωρίς διάκριση γένους, φύλου, ηλικίας, κοινωνικής θέσης, θρησκείας ή πολιτικής τοποθέτησης.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός ευελπιστεί στη θετική μας ανταπόκριση με οποιαδήποτε χρηματική εισφορά. Η βοήθειά όλων μας σημαίνει πολλά και θα συμβάλει ώστε να δώσουμε πρακτική βοήθεια σε όλους όσοι έχουν πραγματική ανάγκη και έχουν κτυπηθεί από κάποια συμφορά.

  

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Από το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, ζητούνται προσφορές για ενοικίαση του Κοινοτικού Πάρκου, με σκοπό τη χρησιμοποίησή του ως εστιατορίου, ταβέρνας, καφετέριας, με διάρκεια συμβολαίου 2 συν 1 χρόνια.
Το Κοινοτικό Συμβούλιο καθορίζει ως ελάχιστη τιμή προσφοράς το ποσό των €150, η οποία αφορά ΜΟΝΟ τους 6 Καλοκαιρινούς μήνες (για τους υπόλοιπους 6 μήνες θα δικαιούται να το διαχειρίζεται ΔΩΡΕΑΝ). Σημειώνεται ότι καμία άδεια δε θα παρέχεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο. Αντίθετα, ο ενοικιαστής έχει υποχρέωση, για την εξασφάλιση άδειας λειτουργίας, μουσικής, προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών, υπηρεσιών διαδικτύου, ή οποιασδήποτε άλλης υποχρεωτικής άδειας.
Για οποιεσδήποτε αλλαγές στο χώρο του πάρκου, ο ενοικιαστής υποχρεούται να ενημερώνει γραπτώς το Κοινοτικό Συμβούλιο και να προχωρά μόνο μετά από γραπτή συγκατάθεση του Συμβουλίου.
Ως χώροι ενοικίασης καθορίζονται η νεοανεγερθείσα αίθουσα και η κουζίνα και για διευκόλυνση των εργασιών παραχωρούνται ο απέναντι πλακόστρωτος χώρος και οι τουαλέτες.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν τις προσφορές τους σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 4 Απριλίου, στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι να διατυπώνουν ευκρινώς το σκοπό για τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος.
Το Κοινοτικό Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ή να παραχωρεί το χώρο για διάφορες εκδηλώσεις, κατόπιν συνεννόησης με τον ενοικιαστή.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Κοινοτικό Συμβούλιο, για να διευκρινιστεί ποιος εξοπλισμός αποτελεί περιουσία του Συμβουλίου. 
Οι βασικοί όροι του συμβολαίου θα καθοριστούν με δικηγόρο.
Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας26 Σεπτεμβρίου 2016

Υποβολή Αίτησης για εγγραφή
στους εκλογικούς καταλόγους/αλλαγή διεύθυνσης

Αγαπητοί Συγχωριανοί

Σας αναφέρουμε ότι η Υπηρεσία Εκλογών με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι στις επερχόμενες Δημοτικές/Κοινοτικές εκλογές, οι οποίες προγραμματίζονται να διεξαχθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2016, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες της Δημοκρατίας και οι πολίτες άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ηλικίας 18 χρονών και άνω, που έχουν τη συνήθη διαμονή τους στην Κύπρο.

Σας αναφέρουμε ότι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων  για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο καθώς και για αλλαγή διεύθυνσης είναι η 3η Οκτωβρίου 2016. Μετά από την ημερομηνία αυτή, δεν θα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε νέα εγγραφή ή αλλαγή στον εκλογικό κατάλογο. Αιτήσεις μπορείτε να εξασφαλίσετε από τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Παρακαλούμε όπως υποβάλετε έγκαιρα τις αιτήσεις σας. Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 22465340 (Γραφεία Κοινοτικού Συμβουλίου) και 99352595 (Σέργιος Μιχαήλ).

 

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας και οι Οικογένειες των Ηρώων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας,

το ετήσιο Μνημόσυνο των ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ της Κοινότητας Σιας.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 στις 8:30 π.μ.-Ιερός Ναός Παναγίας Χρυσελεούσης στη Σια.

Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Φιλόλογος και Συγγραφέας κ. Δημήτρης Ταλιαδώρος.

Θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων,

στο προαύλιο του Κοινοτικού Συμβουλίου Σιας.

 

Διοργανωτές:
Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας
Οι Οικογένειες των Ηρώων

Για κατάθεση στεφάνων
Π.Α.: Μέχρι 14 Ιουλίου 2016,
Τηλ. 22465340, 99352595


11 Ιουλίου 2016

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας σε συνεργασία με το Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ παρουσιάζουν τη Θεατρική Παράσταση «MadeinCyprus», του Κωνσταντίνου Οδυσσέως, σε σκηνοθεσία του Αντρέα Τσουρή.

«Το μικρό σουβλιτζίδικο του κυρίου Ματθαίου είναι το αγαπημένο στέκι του κυρίου Γιάννη Ηρακλέους, ο οποίος τρώει συχνά με την οικογένειά του, λόγω του ότι είναι φθηνά και νόστιμα, κυρίως ο γύρος του που τον φτιάχνει ο Αχμέτ, ο υπάλληλος του Ματθαίου. Όταν όμως ο κ. Γιάννης ανακαλύπτει ότι ο «μισταρκός» του Ματθαίου είναι Τουρκοκύπριος, κάνει έντονες παρατηρήσεις στον ιδιοκτήτη του σουβλιτζίδικου… Η ανακάλυψη του κ. Γιάννη για τον Τουρκοκύπριο « μισταρκό», δεν θα είναι όμως ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η πλέον δυσάρεστη από διαδοχικές εκπλήξεις που θα υποστεί, αφού στην πορεία θα αποκαλυφθούν πολύ περισσότερα….»

Το έργο αποτελεί μία σύγχρονη Κυπριακή Κωμωδία με χαρακτήρες βγαλμένους από την κυπριακή πραγματικότητα, σε μια ιστορία όπου ο μύθος συναντά την αλήθεια, προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Παίζουν οι ηθοποιοί Αντρέας Τσουρής, Χρήστος Γιάγκου, Σοφία Καλλή, Έλενα Χριστοφη, Ξένια Κωνσταντινίδου, Μένια Μαθιουδάκη και Μιχάλης Σοφοκλέους.

Το έργο θα παρουσιαστεί την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ. στo Κοινοτικό Αμφιθέατρο. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Σας καλούμε όλους για να απολαύσουμε μαζί μια ευχάριστη θεατρική βραδιά!

 

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

7:30 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας
ΣΙΑΣ
σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αειμνηστων
Μαρούλας Σωφρονίου και Ιωάννη Χατζηκώστα.

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ

 


9 Μαρτίου 2016

ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Σ.Κ.Ε. Σιας και την Αθλητικής Ένωσης Σιας, διοργανώνουν «Τραπέζι Καθαράς Δευτέρας».

Σε μια προσπάθεια να φέρουμε τους κατοίκους της κοινότητας  όλο και πιο κοντά, αποφασίσαμε όπως, την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00, διοργανώσουμε «Τραπέζι Καθαράς Δευτέρας», για όλους τους συγχωριανούς μας.

Το τραπέζι, το οποίο προσδοκούμε να καθιερώσουμε ως θεσμό, θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο. Το Κοινοτικό Συμβούλιο θα φροντίσει να υπάρχουν στο χώρο καρέκλες και τραπέζια για όλους τους παρευρισκόμενους και θα προσφέρονται δωρεάν λαγάνες και κρασί. Το Σ.Κ.Ε. Σιας θα χαρίσει χαρταετούς στους μικρούς μας φίλους.

Κοπιάστε όλοι να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μαζί μια ευχάριστη μέρα! 

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

6:30 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας
ΣΙΑΣ
σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αείμνηστης
Μηλιάς Χαραλάμπους.

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ


25 Φεβρουαρίου 2016 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, σας ενημερώνει για την παρουσίαση της Θεατρικής Παράστασης «Η συμπεθερά τζαι η συμπεθέρα», του Ανδρέα Κουκκίδη, σε σκηνοθεσία και γενική επιμέλεια Αιμιλίας Άσπρου .

«Η Τζιύρκα, γυναίκα του Ττογλή και μάνα του Σοφοκλή, προσπαθεί να παντρέψει το γιο της με την καλύτερη του χωριού. Ένα γράμμα καταφθάνει από την Αθήνα και της αλλάζει τα σχέδια… Μέσα από σκηνές ίντριγκας και γέλιου τελικά δίνει την ευχή της και κάνει συμπεθέρα και νύφη Αθηναίες».

Το έργο είναι Κυπριακή Κωμωδία από τη Θεατρική Ομάδα «ΜΑΛΛΟΥΡΑΣ» Αθηένου και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

Παίζουν οι ηθοποιοί Παναγιώτης Γεωργίου, Μαρία Κυριάκου, Γεωργία θεοδούλου, Ραφαέλα Παυλή, Πέτρος Κολιάς, Κώστας Βανέζης, Αρτεμισία Αναστάση, Θέκλα Αριστείδου, Γιώργος Κεπόλας και Ηλίας Γεωργίου.

Το έργο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Σας καλούμε όλους για να απολαύσουμε μαζί μια ευχάριστη θεατρική βραδιά! 

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


12 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Από το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, ζητούνται προσφορές για ενοικίαση του Κοινοτικού Πάρκου, με σκοπό τη χρησιμοποίησή του ως εστιατορίου, ταβέρνας, καφετέριας, με διάρκεια συμβολαίου 2 συν 1 χρόνια.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο καθορίζει ως ελάχιστη τιμή προσφοράς το ποσό των €150. Σημειώνεται ότι καμία άδεια δε θα παρέχεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο. Αντίθετα, ο ενοικιαστής έχει υποχρέωση, για την εξασφάλιση άδειας λειτουργίας, μουσικής, προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών, υπηρεσιών διαδικτύου, ή οποιασδήποτε άλλης υποχρεωτικής άδειας.

Για οποιεσδήποτε αλλαγές στο χώρο του πάρκου, ο ενοικιαστής υποχρεούται να ενημερώνει γραπτώς το Κοινοτικό Συμβούλιο και να προχωρά μόνο μετά από γραπτή συγκατάθεση του Συμβουλίου.

Ως χώροι ενοικίασης καθορίζονται η νεοανεγερθείσα αίθουσα και η κουζίνα και για διευκόλυνση των εργασιών παραχωρούνται ο απέναντι πλακόστρωτος χώρος και οι τουαλέτες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν τις προσφορές τους σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ, το αργότερο μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2016, στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι να διατυπώνουν ευκρινώς το σκοπό για τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ή να παραχωρεί το χώρο για διάφορες εκδηλώσεις, κατόπιν συνεννόησης με τον ενοικιαστή.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Κοινοτικό Συμβούλιο, για να διευκρινιστεί ποιος εξοπλισμός αποτελεί περιουσία του Συμβουλίου. 

Οι βασικοί όροι του συμβολαίου θα καθοριστούν με δικηγόρο.

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Τηλ.: 22523851
Φαξ: 22523711

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προσκαλείστε να συμμετάσχετε στον Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο οποίος διοργανώνεται από το Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας την Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015, στη Σια που αρχικά είχε προγραμματιστεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 1. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης, στις 10:30π.μ.
 2. Πανηγυρικός της ημέρας από τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Σιας, κ. Στέλλα Πογιατζή.
 3. Παρέλαση στις 11:00
 4. Δεξίωση στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Σιας.

Η προσπάθεια είναι ο εορτασμός να πάρει πανηγυρικό, περιφερειακό χαρακτήρα, με τη συμμετοχή, κατά το δυνατόν, όλων των εκπαιδευτηρίων, Γυμνασίου, Δημοτικών και Νηπιαγωγείων των οκτώ κοινοτήτων της περιφέρειάς μας, (Αγίας Βαρβάρας, Αλάμπρας, Σιας, Μοσφιλωτής, Μαθιάτη, Κόρνου, Πυργών και Λυθροδόντα).

Όλα τα σωματεία και οι οργανώσεις των κοινοτήτων είναι επίσης, ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν στην παρέλαση με τις σημαίες (ελληνικές, κυπριακές) και τα λάβαρά τους και παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους οπωσδήποτε μέχρι τις 22/10/2015 στο τηλ. 22523851.

Οι αντιπροσωπείες των σχολείων και σωματείων, μετά τη δοξολογία, παρακαλούνται να μεταβούν στο χώρο της εκκίνησης της παρέλασης, όπου οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου, που έχουν και τη γενική ευθύνη, θα τους τοπoθετήσουν στις θέσεις τους.

 

Η Διευθύντρια
Φωτεινή Παντελή


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ, 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

7:30 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας
ΣΙΑΣ
σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στους Πεσόντες και
Αγνοούμενους της Κοινότητας.

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ


Ανακοίνωση

Αγαπητοί  Συγχωριανοί,

Με την ευκαιρία της Μεγάλης Γιορτής του Πάσχα, το Κοινοτικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με όλα τα Οργανωμένα Σύνολα της κοινότητάς μας, διοργανώνει εκδηλώσεις και σας καλεί όλους να γιορτάσουμε μαζί την Ανάσταση.

Την Κυριακή του Πάσχα  καλείστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητάς μας στις 4:00 μ.μ., να γιορτάσουμε την Ανάσταση με Παραδοσιακά Παιχνίδια. Στο χώρο της εκδήλωσης θα προσφέρονται Φλαούνες και Κόκκινα Αυγά!
Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος, τα Μέλη και το Προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου, εύχονται σε όλους σας Καλό Πάσχα και η Ανάσταση να φέρει σε όλους Υγεία και Ευτυχία!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


Προσκληση

Στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος "Παρατηρητής της Γειτονιάς"

το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, σε συνεργασία με την Αστυνομία, θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο  

την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 στις 6:30μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Η παρουσία όλων των εθελοντών παρατηρητών είναι απαραίτητη.

Καλούνται όλοι όσοι δεν έχουν εγγραφεί ως Παρατηρητές της γειτονιάς,

να παραστούν στο σεμινάριο για ενημέρωση και εγγραφή.

Μετά το σεμινάριο θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση. 

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ, 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

6:30 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας
ΣΙΑΣ
σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αείμνηστης
Ευτυχίας Αρτέμη.

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ


ΠΑΓΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου, προχώρησαν στην εφαρμογή του θεσμού «Παρατηρητής της Γειτονιάς» και στην κοινότητά μας.

Ο θεσμός του Παρατηρητή της Γειτονιάς, αποτελεί μια σύγχρονη στρατηγική πρόληψης του εγκλήματος, με στόχο την προστασία του κοινού από τη δράση εγκληματικών στοιχείων, τη δραστική μείωση κλοπών, διαρρήξεων και καταστροφής των περιουσιών, καθώς και τη μείωση και εξάλειψη διακίνησης παράνομων ουσιών.

Ο θεσμός του παρατηρητή της γειτονιάς έχει εφαρμοστεί και λειτουργεί με επιτυχία σε διάφορους Δήμους και Κοινότητες. Ενδεικτική είναι η μεγάλη επιτυχία του προγράμματος στο Δήμο Ιδαλίου, στον οποίο καταγράφηκε μείωση εγκληματικών υποθέσεων στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του θεσμού στο 60%.

Για την καλύτερη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του θεσμού, τους στόχους και τη βάση λειτουργίας του, καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας στην Παγκοινοτική Συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Ομιλητές στη συγκέντρωση θα είναι ο κ. Σταύρος Νεοφύτου, Αρχισυντονιστής Παρατηρητών Δήμου Ιδαλίου και ο κ. Πέτρος Παττούρας, Υπεύθυνος Γραφείου Πρόληψης Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Στη συγκέντρωση θα παραστεί ο κ. Σάββας Στεφανίδης, Ανώτερος Υπαστυνόμος, Σταθμάρχης Πέρα Χωριού-Νήσου, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Καλείστε όλοι στην Παγκοινοτική Συγκέντρωση για να συμβάλουμε μαζί, με πρακτικό και ουσιαστικό τρόπο, στη μείωση της εγκληματικότητας και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας και στην κοινότητά μας. 

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

6:30 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας
ΣΙΑΣ
σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αείμνηστων Χριστόδουλου Δημητρίου, Γιαννούλας Χρυσοστόμου (Ρουσή) και
Πέτρου Χριστοδούλου.

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

7:00 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας
ΣΙΑΣ
σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.
Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αείμνηστων γονέων
των ηρώων της κοινότητας μας Σωφρόνη Σάββα και Αρτέμη Σταύρου

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.
Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.
ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ


3 Απριλίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, σας ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει στην παγκύπρια εκστρατεία της ομάδας «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ», υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου.

Η ομάδα «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ», είναι μέρος της καμπάνιας «Let’s do it World!”, μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Η οργάνωση αυτή, θεωρείται η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών και το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα που έχει οργανωθεί στον κόσμο.

Η πρώτη συμμετοχή της Κύπρου ήταν το 2012 με συμμετοχή 4000 εθελοντών και συλλογή πέραν των 20 τόνων σκουπιδιών από διάφορες περιοχές. Φέτος η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου.

Στην  εξαιρετική αυτή προσπάθεια, συμμετέχει  και η κοινότητά μας, με στόχο τον καθαρισμό από σκουπίδια του δρόμου Σιας-Μοσφιλωτής. Σημείο εκκίνησης είναι το Κοινοτικό Συμβούλιο στις 10:30 π.μ.

Καλούμαστε όλοι όπως στηρίξουμε την εξαιρετική αυτή προσπάθεια, γιατί η επιτυχία της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αγάπη όλων μας, για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. 

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος “Ο ΞΥΛΙΑΣ” Σιας, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, διοργανώνουν από κοινού δενδροφύτευση στην κοινότητα.

Κοινή μας προσπάθεια, αποτελεί η δημιουργία και επέκταση χώρων πρασίνου, με σκοπό την αισθητική αναβάθμιση του τοπίου και την αύξηση του δασικού και φυσικού αποθέματος. Η δημιουργία ενός ακόμη φυσικού πνεύμονα στην κοινότητα, θα συμβάλει στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων μας.

Η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή ΠΑΝΩ ΟΞΥΣ, την Κυριακή 9 Μαρτίου και θα φυτευτούν περίπου 250 δενδρύλια. Στο χώρο της εκδήλωσης θα προσφέρεται νερό και χυμοί, για τα άτομα που θα βοηθήσουν την όλη προσπάθειά μας. Χώρος συγκέντρωσης είναι τα κτίρια του Κοινοτικού Συμβουλίου, στις 10:30π.μ.


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

7:00 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας
ΣΙΑΣ
σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αείμνηστων
Πολύμνιας Αρτέμη, Ελένης Σ. Βασίλη και Ιωάννη Γεωργίου

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ, 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
7:30 Μ.Μ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας ΣΙΑΣσε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας παρακαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ


ΠΑΓΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο καλεί όλους τους κατοίκους της κοινότητας σε συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 και ώρα 7:15, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Σκοπός της συγκέντρωσης, είναι η ενημέρωση της κοινότητας για την αιτούμενη επέκταση του νέου λατομικού ορίου της εταιρείας Ε. Παναγή & Υιοί, σε χώρο εκτός της λατομικής ζώνης.

Στη συγκέντρωση, ο Μηχανικός Περιβάλλοντος Δρ. Μιχάλης Λοΐζίδης, θα αναλύσει το βαθμό επηρεασμού της ποιότητας ζωής, της υγείας και του περιβάλλοντος της κοινότητάς μας, από τη λειτουργία του λατομείου και της προτεινόμενης επέκτασης της λατομικής ζώνης.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, η παρουσία όλων μας θεωρείται αναγκαία.


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
7:00 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητέ/ή Φίλε/η,

Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας
ΣΙΑΣσε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας παρακαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου
Θεοφάνη Χ”ΓεωργίουΠαράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ

 


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
7:00 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας ΣΙΑΣσε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας παρακαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου
Παναγιώτη Μιχαήλ.Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας οργανώνει την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011, στη Σια τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821, που θα περιλαμβάνει:

 1. Δοξολογία στο νέο Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης, στις 10:00π.μ.
 2. Πανηγυρικό από το φιλόλογο καθηγητή κ. Γιώργο Πιτσιάκκα
 3. Παρέλαση (γύρω στις 10:45π.μ.)
 4. Δεξίωση στο Δημοτικό Σχολείο Σιας

Η προσπάθεια του Σχολείου είναι ο εορτασμός να πάρει πανηγυρικό, περιφερειακό χαρακτήρα, με τη συμμετοχή κατά το δυνατό και των οκτώ κοινοτήτων της περιφέρειας του Γυμνασίου (Αγίας Βαρβάρας, Αλάμπρας, Σιας, Μοσφιλωτής, Λυθροδόντα, Μαθιάτη, Κόρνου και Πυργών) Στην παρέλαση θα συμμετάσχουν παιδιά του Γυμνασίου και παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία των οκτώ κοινοτήτων, καθώς και νηπιαγωγεία της εκπαιδευτικής μας περιφέρειες.

Με την παρούσα πρόσκληση σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε στον εορτασμό.

Όλα τα σωματεία και οι οργανώσεις των πιο πάνω κοινοτήτων είναι ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν στην παρέλαση με τις σημαίες (ελληνικές, κυπριακές και τα λάβαρά τους.

Οι αντιπροσωπείες των σωματείων, μετά τη δοξολογία, παρακαλούνται να μεταβούν στο χώρο εκκίνησης της παρέλασης, όπου οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, που έχουν και τη γενική ευθύνη, θα τους τοποθετήσουν στις θέσεις τους.

Η Διεύθυνση, ο Καθηγητικός Σύλλογος, η Μαθητική Κοινότητα
του Περιφερειακού Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας
και το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΣΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
6:30 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητέ/ή Φίλε/η,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε την Αιμοδοσία μας.

Για μια ακόμη φορά, η τοπική επιτροπή Αιμοδοσίας ΣΙΑΣ

σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας-Διαφώτισης
Λευκωσίας, θα βρίσκονται κοντά σας για την καθιερωμένη αιμοδοσία.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι αιμοδότες ξεχωρίζεται! Για
την ανθρωπιά σας, την κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε
το «παρόν» σας σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία. Γεμάτοι
όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι
δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ!!!
Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας. Είσαστε
αιμοδότες και ξεχωρίζετε. Είναι τιμή μας να σας παρακαλέσουμε σε αυτή τη
γιορτή προσφοράς.
Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν μαζί τους πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν,
καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΙΑΣ


ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΤΡΙΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Υπό την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών
Ασφαλίσεων κ. Σωτηρούλας Χαραλάμπους

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ΚΟΑ – ΚΟΕ – ΚΟΕΣ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010 και ώρα 9:00 π.μ. – Εγγραφές

ΕΤΗΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΨΕΥΔΑ ΣΕ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
«ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», ΤΟΝ ΚΕΝΘΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
ΜΟΣΦΙΛΩΤΗ, ΠΥΡΓΑ, ΚΟΡΝΟΣ, ΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

Φιλοξενούμενοι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής και πρόεδρος του ΚΕΝΘΕΑ κ.κ. Ησαΐας, ο Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ.κ. Βαρνάβας, ο Δήμαρχος Ιδαλίου κ. Λεόντιος Καλλένος και ο Κοινοτάρχης Αλάμπρας κ. Μαλαχουρίδης Αχιλλέας.

Θα περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:

> 400μ. τρέξιμο για παιδιά μέχρι 12 ετών
> 2000μ. τρέξιμο για όλες τις ηλικίες
> 5000μ. τρέξιμο για όλες τις ηλικίες

Θα υπάρχουν κατηγορίες για όλα τα αγωνίσματα.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο αθλητικογράφος Αχιλλέας Γεωργιάδης.

κ. Σωκράτης Σωκράτους
Πρόεδρος Παγκύπριου Δ.Σ.
Σωματείου Δρομέων Κύπρου
«Περικλής Δημητρίου»
Τηλ. 99411411
www.periclis.com.cy

κ. Φρίξος Μιχαήλ
Πρόεδρος Κοινότητας Ψευδά
Τηλ. 99152224

κ. Θέμης Αβραμόπουλος
Υπεύθυνος Παραρτήματος Ψευδά
Τηλ. 99316381


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ = ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 7ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005

Τα Κοινοτικά Συμβούλια Σιας,Μοσφιλωτής και Αλάμπρας σας καλούν όπως παρευρεθείτε στην Παγκοινοτική Συγκέντρωση των Κοινοτικών Συμβουλίων Σιας, Μοσφιλωτής και Αλάμπρας, που θα γίνει την Κυριακή 7 Αυγούστου 2005 και ώρα 7.30 μ.μ, στο Αμφιθέατρο της κοινότητας Σιας, για να στείλουμε όλοι μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι δεν θα αφήσουμε να δημιουργηθεί στην περιοχή μας το προγραμματιζόμενο ΠΑΡΚΟ ΚΕΡΑΙΩΝ της Hellas Sat με 30 περίπου κεραίες και να τεθεί έτσι σε κίνδυνο η υγεία των κατοίκων της περιοχής και κυρίως των μικρών παιδιών, που είναι πιο ευάλωτα στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Στην εκδήλωση θα ενημερωθείτε για την έκθεση της Επιτρόπου Διοικήσεως με την οποία δικαιώνονται πλήρως οι φόβοι και οι ανησυχίες μας για τις επιπτώσεις που θα έχουν στην υγεία μας οι κεραίες της Hellas Sat.

Η απόφαση της Επιτρόπου Διοικήσεως έχει αποτρέψει την τελευταία στιγμή την εγκατάσταση των κεραιών της Hellas Sat στην περιοχή μας.

Η Επίτροπος Διοικήσεως, έχει διαπιστώσει την ανυπαρξία οποιασδήποτε μελέτης από πλευράς του Υπουργείου Υγείας, σε σχέση με την προστασία της Δημόσιας Υγείας των κατοίκων της περιοχής από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία των προς εγκατάσταση κεραιών.

Κατά την εκδήλωση θα εγκριθεί σχετικό ΨΗΦΙΣΜΑ το οποίο θα αποσταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η παρουσία όλων κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για μα ανατρέψουμε την εικόνα που υπάρχει
στην Κυβέρνηση, ότι αυτοί που αντιδρούν είναι μία μικρή μερίδα του όλου πληθυσμού και η οποία αντιδρά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, αλλά με τη μείωση της αξίας των κτημάτων τους στην περιοχή.


Τα Κοινοτικά Συμβούλια
Σιας, Μοσφιλωτής και Αλάμπρας.


Τα Κοινοτικά Συμβούλια Σιας, Μοσφιλωτής και Αλάμπρας, σε συνέχεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκατάσταση των αντένων της HELLAS SAT στην περιοχή Σιας, θα πραγματοποιήσουν ειρηνική διαμαρτυρία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την αερογέφυρα Σιας, το Σάββατο 23/7/2005 και ώρα 6.00 μ.μ.

Σκοπός της διαμαρτυρίας, είναι να εξευρεθεί άλλος κατάλληλος χώρος για την εγκατάσταση των δορυφορικών αντένων, μακριά από κατοικημένες περιοχές και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο φάκελλος της HELLAS SAT, έχει έλθει στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας για να δώσει τις δικές του απόψεις.

Δεν θα υπάρχουν άλλα περιθώρια διαμαρτυρίας, πριν την έκδοση της άδειας και για αυτό καλούνται όλοι οι κάτοικοι και των τριών κοινοτήτων, μικροί και μεγάλοι, να παρευρεθούν στην διαμαρτυρία, για να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας, διότι τα αρμόδια τμήματα δεν λαμβάνουν υπόψιν τις ανησυχίες μας.

Θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα, ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αυτή η θανατηφόρα για την υγεία μας, εγκατάσταση των δορυφόρων της HELLAS SAT.

Από τα Κοινοτικά Συμβούλια
Σιας, Μοσφιλωτής και Αλάμπρας

Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
VIDEO
 
3D GALLERY
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
 
Footer
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.